Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Senec Perspektíva

Pozitíva firmy

Nic,uz zrusili aj zamestnanecke zlavy

Negatíva firmy

Vedenia sa boja aj manazerky,tie potom kricia na nas. Strasne prisny rezim,stale kontroly

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Žilina Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Práca vyžaduje dobrú fyzickú kondíciu a rozum. Na druhej strane ušetríte za fitko. Seriózny plat, vždy načas, stravenky aj za dovolenkové dni. Zaujímavé bonusy. Firemná kultúra sa mení k lepšiemu.

Negatíva firmy

Dochádzanie do Strečna, ale majú firemné autobusy, keď meškám kvôli zápche vedúci to ospravedlní.

Alza - 13.03.2023

Mikro-management

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

na výber 8 alebo krátky-dlhý týždeň.

Negatíva firmy

Asi všetko. Deti bez akejkoľvek praxe sú teamleaderi. Mikromanagement ,ale že totálny. Normálne merajú čas ako dlho vám trvá ísť na WC. V letných mesiacoch je tam peklo 40+, no hrozné podmienky. Ako dočasný zamestnávateľ dobré, ale utekať odtial čo najskôr. Arogancia, neochota, povýšenectvo a chrapúňstvo najvyššieho levelu.

Pozitíva firmy

Vždy a včas vyplatená faktúra pre živnostníka. Ale to je jediné pozitívum.

Negatíva firmy

Mesačná fakturácia sa nezmenila od vzniku firmy. Odvody odvtedy stúpli. Náklady stúpajú len reálna mzda za odpracovanú prácu vlastne klesla. Systém odmien od jeho spustenia sa viac krát zmenil a v súčasnom nastavení je skoro nemožné odmenu získať. Čiže odmeny žiadne, benefity vo firme žiadne, stravné lístky žiadne... Ako vravia majitelia veď ste živnostníci tak čo chcete. Kedysi platili 25dní dovolenky. Od minulého roku už len 20. A vraj čo chceme veď sme živnostníci a žiadny nárok na to nieje. Na dáky 13 ale 14 plat ani nemyslite. Firemné auto len na firemné účely. Proste žiadna motivácia pracovať a už vobec nie sa snažiť. Ten čo sa fláka dostane rovnako ako ten čo sa snaží. A skúste ako živnostník ísť na PN. Radšej sa zamestnať na plný úvezok než otrokárčiť na živnosť za almužnu. A tie ustavičné reči, že sa mesačná fakturácia nedá navíšiť lebo firma na to nemá, nedarí sa, firma sa musí stabilizovať, musíme získať nových klientov, ..... Škoda písať všetky výhovorky ako a prečo sa živnostníkovi nedá pridať. Ale za zamestnanca vás v žiadnom prípade nevezmú. Len živnosť aby ste bol rýchlo a lacno nahraditeľnýkeď sa ozvete. ŽIVNOSŤ UŽ NIKDY VIAC!!! Našťastie som už zamestnancom.

Odporúčanie pre management

Zamyslite sa na cenou akú už roky platíte živnostníkom čo na vás makajú. Hlavne, že každý váš mail obsahuje formulku: Očakávame vysoký pracovný výkon. Ale za vysoký výkon treba aj vysoko platiť. V práci pre vás je lepšie vegetiť a aj tak dostane človek to isté ako ten čo maká. A tých 100€ odmien čo možno dostane ten čo maká za to makanie naviac vôbec nestojí. Radšej ten čas strávim na rybách. Prajem vám veľa úspechov a veľa spokojných a pracovitých živnostníkov.

New Yorker - 10.03.2023

Hodnotenie

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

30 percentná zľava, bonusy, firemné večierky.

Negatíva firmy

Absolútne žiadna férovosť. Brigádnik je na pokladni aj celý deň, aj keď sú rady až po koniec predajne, asistentky predaja sa doslova pchajú do zadku vedúcim, aby nemuseli byť na pokladni. Nikdy som nezažila, aby brigádnik končil skôr, vždy museli ostávať aj po zatvorení, aby slečny, ktoré sa celý deň ani nedotkli, mohli ísť domov. Navyše tieto slečny chodia jesť kedy chcú, ostatné musíme vydrzať do pauzy. Sú tam zamestnaní aj členovia rodiny, čo by podľa mňa nemalo byť v serióznej firme dovolené. Častokrát sa človek nemôže ani napiť, pretože má na pokladni veľa a druhý pokladník nie je ochotný prísť (samozrejme, ak je na druhej pokladni asistent predaja). Vedúca s tým nič nerobí, veď brigádnik nie je človekom, on nepotrebuje piť. Zlé riešenie magnetov na dvere - majú len asistenti a vedúci, stále obťažovať niekoho, aby vás pustil, je nepríjemné.

Odporúčanie pre management

kontroly, v žiadnom prípade nezamestnávať rodinu, riešenie magnetov

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

plat na čas

Negatíva firmy

Chcú po vás aby ste robili všetko a stíhali naraz aj vykladať, aj zlacňovať, aj zároveň obsluhovať pokladne + samoobslužné pokladne aj upratovať a to všetko prosím pekne máte stihnúť za hodinu. Manažment kompletne odtrhnuty od reality, po jednom človeku chcú aby stihol za hodinu urobiť prácu ktorá by trvala 2 hodiny trom ľuďom!

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Zvolen

Pozitíva firmy

Iba ranná smena, inak nič.

Negatíva firmy

Nedostatok pracovných nástrojov. Veľmi, veľmi, veľmi dlhá čakacia doba na schválenie vykonaných prác a vyplatenie mzdy.

GRANDOPTICAL - 08.03.2023

GrandOptical

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava I

Pozitíva firmy

Kľudná a zaujímavá práca. Mám aj nejaké zamestnanecké benefity s ktorými som spokojná. S vedúcou si rozumiem a keď potrebujem tak mi vyhovie aj so smenami.

Negatíva firmy

zatiaľ fajn

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Senec

Pozitíva firmy

-vhodná práca pre ženy -moznost si kúpiť krásne oblečenie za super ceny -dobry plat -dobry prístup nadriadených

Negatíva firmy

Žiadne nemám, pracovať sa musí v každej práci :)

DHL Logistics - 07.03.2023

Zle

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Výplata načas

Negatíva firmy

Väzni sa maju lepšie ako zamestnanci

Odporúčanie pre management

Hroza