Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

INCON - 28.03.2023

INCON

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Prievidza

Pozitíva firmy

Čo sa týka práce tak nemôžem nič vytknúť teda až na pár nepríjemných kolegov ale to sa nájde v každej práci. Inak je to zaujímavá práca, možnosť priučenia sa novým veciam a tiež možnosť kariérneho rastu je možná. Plat ok, ale samozrejme by som chcel viac.

Negatíva firmy

Niekedy nezhody s kolegami

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Negatíva firmy

Robím na objekte Boleraz veľa smien-nevyplacanie sviatkov a nočných príplatkov

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Pozitívne bolo že sme boli traja pri nástupe a sme boli mladý kolektív, aj počas školení. Nevadilo nikomu že som rodená maďarka pochopili čo som chcela povedať.

Negatíva firmy

Keď som mala pohovor tak bolo v poriadku nikomu nevadilo že som maďarka, ale keď som nastúpila na školenie zrazu začalo vadiť. Na konci školení posledný deň sa ma lektor spýtal či by som nevedela aj pre maďarskú Inviu na čo som povedala okej, nakoniec my dali prvý hovor s klientom čo bola nekonkrétna objednávka pri čom moji ďalší kolegovci dostali konkrétnu. Som bola celá šťastná že som zvládla prvý hovor, nakoniec pondelok mi povedal Team leader že to bolo fiktívne že poprosili ich kolegyňu aby zahrala že chce zájazd, to by ešte bolo v poriadku ale nasledovalo to celý cirkus. Teamleader povedal že nedajú ma pre slovenskú klientelu a mám ísť na školenie do Nitry nech pozrem spoje. Nakoľko ja cestujem až z Galanty tak som samozrejme finančne horšie na tom... Tak zavolala pani z Nitry s ktorou som sa rozprávala po slovensky, samozrejme podľa nej som bola perfektná len by trebalo preškoliť... Ale keď už prišlo k tomu či sa mám preškoliť v Bratislave tak už bol problém. Že sa mám preškoliť v Nitre čo je od môjho bydliska 60 km, a nemám žiaden priamy spoj a nenarodila som sa Bohužiaľ bohatou. Tak som povedala ak my to preplatia okej berem. Najprv povedali že preplatia mi cestu potom, za 10 minút bolo že to odmietli. Nakoniec vyhadzov kvôli tomu lebo nemám peniaze aby som sa školila na maďarskú MDA, resp. Pre vnútorný systém Invie a preto lebo mám slabý maďarsky prízvuk.

Tesco - 26.03.2023

Dobry zamestnavatel

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Vyplata načas Zamestnanecké výhody Dobre plánovanie zmien

Negatíva firmy

Všetci všetko a hlavne rýchlo Čiže nič nieje spravené poriadne

IKEA - 26.03.2023

IKEA nie

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Zavedené konto pracovného času aj napriek tomu že u neho nepôsobí žiadna odborová organizácia Nekvalifikovaný manažment žiadne vzdelanie v obore Nútené dovolenky Krátenie voľná Nedodržiavanie BOZP

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Zaujimavá práca,plat,benefity,istoty....

Negatíva firmy

Hodnotím nie firmu,ale len TS! Nieje možné plniť všetky pokyny nadriadených, lebo vo vedení TS je človek, ktorý ovláda iba teóriu. Je pravda,že dokáže organizovať prácu, ale tam to aj končí. Nepočúva svojich priamych podriadených, ktorí vyšli z radov zamestnancov a prácu ovládajú. Je to ako keď vám niekto farboslepý vnucuje svoj pohľad na farby.Je to buď-alebo. Buď sa budete pozerať očami farboslepého a budete chodiť do práce lebo jednoducho potrebujete živiť seba a rodinu,alebo si nájdete iné zamestnanie, lebo sa na to nedokážete pozerať a budete nútený oželieť všetky krásne benefity, lebo zvíťazí zdravý pohľad na vec a sebaúcta.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pracujem v Adecco Slovakia už takmer jeden rok. Považujem to za jedno z najlepších kariérnych rozhodnutí. Prístup zamestnávateľa je výborný, kolegovia sú zlatí. Som rada, že mám veľký priestor aj na sebarealizáciu, pretože rada niečo vymyslím pre firmu (navrhnem vedeniu) a potom na tom pracujem - mám radosť, keď proces vyjde s fajn výsledkom. Keď nevyjde podľa očakávaní, je pre mňa návodom, čo zlepšiť a môžeme rozmýšľať ďalej. Ako pozitívum vnímam, že so zamestnávateľom môžem komunikovať na rovinu - tak by to malo byť všade! Mám rada spätnú väzbu aj negatívnu, tiež som vďačná, keď je na rovinu, najskôr sa hnevám, ale potom sa vďaka tomu učím a som vďačná. Rada mením svoj názor, alebo pohľad naň a rada pripustím aj iný, hlavne keď patrí šéfke :D. Teambuildingy sú nezabudnuteľné. Veľmi sa mi páčia benefity, ktoré sú zamerané na to, aby sme boli oddýchnutí (home office, core time 9-15.00 hod, extra dovolenka. 13. plat a iné...) - V Adecco Slovakia vedia, čo robia - vďaka výhodám sme spokojní, oddýchnutí a pracujeme s radosťou. :)

Negatíva firmy

Nemám nič, čo by sa mi nepáčilo. Že kto ma podplatil? Čítala som to po sebe a vyzerá to tak :D Ale nikto. Fakt... Jednoducho nemám čo vytknúť.

Odporúčanie pre management

Komunikujem všetky nápady a návrhy s mojou šéfkou

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Martin Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič pozitívne ma nenapadá.

Negatíva firmy

Neodporúčam toto zamestnanie nakoľko, sú tam veľmi zle podmienky na prácu, vedúce absolútne netušia čo robia, nevedia rozdeliť prácu, hučia po zamestnancoch. Odkladajú si oblečenie pre seba , Určenie cien od brucha podľa nálady. Pokiaľ ste trošku extravagantnejší zákazník budú vás prenasledovať a tlačiť sa k vám až kým neodídete. A ak ste nejakej inej rasy ani nehovorím ani nič nenakúpite. Veľmi zlý prístup k zamestnancom. Slabé výplaty, chcú pracovať nadčasy bez zmluvy. Proste neodporúčam absolútne.

Odporúčanie pre management

Lepší prístup k zamestnancom a k zákazníkom, lepšie delenie práce.

EMTEST - 22.03.2023

Tvorivost

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Žilina

Pozitíva firmy

Moderne pristupy, zaujimava praca

Negatíva firmy

Tolerovanie zamestnancov s negativnym pristupom k spolocnosti

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

nič

Negatíva firmy

neschopný koordinator čo nevie ani čo to slovo znamená, zaslepený office čo verí len jemu nepomôže vám keď nieje práca tak vám nevie zabezpečiť inú ak môžete vyhýbajte sa im hlavne v tt v peugeote