Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Veľmi ochotní, milí, na emaily odpovedajú vždy veľmi rýchlo, celkovo veľmi dobrý prístup. Za veľké plus považujem aj to, že agentúra posiela zamestnancom stravovacie karty, nie lístky, keďže tie sa vzťahujú výlučne na potraviny, stravovacia karta má veľkú výhodu. Odporúčam :)

Negatíva firmy

Nemala som zatiaľ negatívnu skúsenosť.

Pozitíva firmy

Úprimnosť - nerobíme žiadne kompromisy. Rešpektujeme svojich zákazníkov, svojich kolegov Podnikavosť - Všetci naši zamestnanci majú „povolenie konať“proaktívne Zodpovednosť - Ľahostajnosť je nemorálna ! Kvalita - Sme profesionáli s vášňou pre kvalitu Nadštandardný plat - od 1500€ BOZP - bezpečnosť VŽDY na prvom mieste ! COVID opatrenia - našich zamestnancov dávame pretestovať v pravidelných intervaloch Benefity - nespočetné množstvo: od 13.platu, gastrolístky nad rámec zákona, školenia, ochranné pomôcky, firemné oslavy, dovolenka nad rámec zákona, pravidelné zvyšovanie platu min.o úroveň inflácie, jazykové kurzy, ...

Negatíva firmy

až nejaké nájdete, dajte nám vedieť

Odporúčanie pre management

popracovať na: zamestnaní viacero žien, ľudí z iného etnika, environmentalistika, zelená energia - životné prostredie, elektromobily, zaujať stanovisko k neziskovej organizácii BLM, LGBTI, UAC, C3PO, je stále čo zlepšovať !

VímVíc - 11.01.2021

Spokojenost

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Česko

Pozitíva firmy

Skvělá parta lidí, flexibilita, osobní růst, spolehlivost

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Slovensko

Pozitíva firmy

Práca je skvela a zaujímavá, aj keď človek sa narobí, nikdy sa nenudí.

Negatíva firmy

Firma neposkytuje žiadnu motiváciu, neponúka žiadne prémie, žiadne osobne ohodnotenie, a ponuka veľmi veľmi nízky plat.

Dužina - 06.01.2021

Duzina

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Zaujimava praca, na BS dobre ohodnotena.

AT&T - 05.01.2021

Finance - spokojnost

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Platove ohodnotenie, ktore je na zaciatku mozno nizsie ale pribudajucim casom a skusenostami je perspektiva k rastu a uprave pozicie. na manazment takisto nemozem povedat krive slovo ale nakolko je v spolocnosti viacero oddeleni a s tym aj vacsi pocet ludi v manazmente je takze ohodnotit vsetkych. Flexibilita je idealna, cize ak potrebujem ist skor z prace, dorobit z domu, pripadne v iny den, tak nieje problem. Nadcasy preplacane po dohode. Co sa vybavenia tyka tak kazdy ma sobny laptom a moznost prace z domu (v roku 2020 standard koli pandemii). Benefity su rovnako roznorode od moznosti fitnes, kina a rozne zlavy na nakupy. Za mna osobne aj moznost parkovania v garazi.

Negatíva firmy

Gastro listky v minimalnej hodnote co je na pomery zahranicnej firmy negativum. Chybajuce sick-days (kompenzovane home officom)

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava

Pozitíva firmy

včas vypalta

Negatíva firmy

Nik tam už nechce robiť,veľmi zle prostredie,postup len na základe známosti,na všetko zložité postupy,bezvýznamné audity bez žiadneho vyznamu

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava I Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Práca mi vyhovuje časovo popri štúdiu. Kolegiňe sú na predajňi fajn, dobre vychádzama a keď niečo treba tak mi vysvetlia. Práca je pestrá.

Negatíva firmy

osobne som spokojná

Pozitíva firmy

Plat načas

Negatíva firmy

Nadriadený nehľadi na podriadeného, aby s ním riešil problém, stále funguje falošnost a bonzáctvo.... Takí potom majú lepšiu prácu... Ľudí berú iba ako kus do počtu... Nič viac.... Veľa zbytočných ľudí živí táto firma... 5 ľudí má na starosti jednu záležitosť..... Nefunguje vedenie, nebude fungovať nič...

Pozitíva firmy

vhľad do toho ako to v neziskovom sektore funguje keďže je to v kocke všade u nás rovnaké.

Negatíva firmy

- Za samozrejmosť pokladajú prácu nadčas a počas víkendov, Samozrejme za nulové ohodnotenie, náhradné voľno si človek musí vybojovať. - veľmi nízke platovné ohodnotenie na to čo od človeka očakávaju a akú prácu robí. - Hrozný chaos v práci, žiadny pracovný systém, zamestnanec sa nemá na koho obrátiť v prípade nejasností. Jedna informácia sa mení milion krát kým príde do praxe - za obrovské negatívum hodnotím zavádzajúce vyjadrenia nadriadených vo vzťahu k zamestnancom v akomkolvek smere čo je veľmi zmätočné, urážajúce a frustrujúce. Je to akási politika firmy. - Obrovská fluktulácia zamestnancov keďže dlhodobo v tom nikto nevidí zmysel a cítia sa byť využívaný bez nároku na osobný život. Co je skoda. Odchádza veľa kvalitných ľudí.

Odporúčanie pre management

záujem o zamestnancov z dlhodobého hľadiska, Nebrať ich iba ako nástroj obohatenia a zaplátania diery pracovného úväzku na určitý čas.