Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 11 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky Prešov Perspektíva

Pozitíva firmy

.

Negatíva firmy

Velka fluktulacia zamestnacov, sef nevie ohodnotit zamestnanca s vs a min.2 jazykmi, zavadza na proviziach, vela "r*tolezov" ktori donasaju aj absolutne hluposti, nefungujuci primitivny IS. Netransparentnost v proviziach. Sefka ekonomickehonevie vychadzat s ludmi.. x rokov!

Odporúčanie pre management

Pozriet sa do kalendara, pise sa rok 2018 skoro 2019, ludia nie su sprosti. Sef by mal absolvovat nejaky pobyt v zahranici aby videl, ze svet nezaspal pred 20rokmi ;)

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Košice Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Príjemné pracovné prostredie, profesionálny prístup väčšiny lekárov k pacientom. V celku dobrá komunikàcia s nadriadeními pri riešení problémov. Plat v celku postačujúci na moje pracovné zaradenie, ale nepohrdol by som, keby sa zvýšil aspoň o 10%.

Negatíva firmy

Chýbajú mi stravné lístky. Máme zabezpečený obed v jedálni, ale nebol som tam za 11 rokov ani raz. Chcem si kupovať to na čo mám chuť ja a nie jesť to "jedlo" čo varia v jedálni.

Odporúčanie pre management

Stravné lístky pre zamestnancov a plus karta multisport.

ZAJO - 25.11.2018

Zajo

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Rychlost rastu, mlady kolektiv, dobra reklama, zaujimavy eshop, dobre pracovne podmienky

Negatíva firmy

Zla spolupraca na niektorych usekoch prevadzky, slabsia moznost karierneho rastu

LAMA - 25.11.2018

Skvely job

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Flexibilne pracovne zmeny

Negatíva firmy

Nenasiel som ziadne negativa

Pozitíva firmy

pacilo sa mi v tejto firme sledovat ako sa tam striedali masy ludi za pol roka sa prestriedalo stoviek ludi niektory odisli po tyzdni niektory po prvej vyplate.

Negatíva firmy

-slabý plat -feedback odozva žiadna -slaby skoliaci pracovnici funguje to na baze novy zamestnanec sa ma pytat skolitela ako sa co robi -velmi slaby manazment absolventi ktory nemaju skusenosti s ludmi jednanie a vyjadrovanie velmi slabe,neustale vyhrazanie vytikacimi listami za hocico kazdodenna buzeracia s percentami -prezlekacie stiesnene priestory ktore niesu stavane na tolko ludi zrejme by nepresli ani bezpecnostnou previerkou pri poziari -setrenie s bezpecnostnymi pomockami max 2ks za tyzden rukavice a podobne -velmi slabe technicke vybavenie 20rocne male pocitace dell ktore mrznu neustale ,chybne testovacie zariadenia ktore zrejme pozbierali na smetisku -odhodnotenie za vykon formou plastovych zetonov -klamlive sluby pri nastupe -ziadny karierny rast v tomto sklade -vysoka fluktacia -nutene povinne nadčasy

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Pusté Úľany Perspektíva

Pozitíva firmy

Stabilna nemecka firma, posobiaca v oblasti vyroby, spracovania a predaja ocele, najmä trubiek. Pozitivne mozno hodnotiti pobocky v ramci Europy, nie slovensku pobocku.

Negatíva firmy

Pobocka na Slovensku v Pustych Ulanoch je jedna velka katastrofa. Velka fluktuacia, neodborne vedenie firmy slovenskym manazmentom. Chybajuce miesta na parkovanie, nedostatok a katastrofalny stav WC pre zamestnancov, nedostatocne pokrytie mobilnym signálom a z vedenia firmy cista buzeracia. Neprijemna atmosfera vo firme a neistota. Nedostatok informacii o stave firmy pre zamestnancov.

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Kráľová pri Senci Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Rozvíjajúca firma, rodinná atmosféra, menej náročná práca, nové technológie, mob. telefón, rezervný fond hodín, ústretovosť...

Negatíva firmy

Pracovný čas

Odporúčanie pre management

Lepšia organizácia, viac kalkulovať dopredu

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Flexibilita pracovneho času , príjemný kolektív

Negatíva firmy

Žiadne

Bývalý zamestnanec Pred 6 roky

Pozitíva firmy

Asi zadne

Negatíva firmy

Buzeracia ľudí aj keď robia tak ako majú..

TOPEC - 24.11.2018

Skvelá pracaq

Súčasný zamestnanec Pred 6 roky Topoľčany

Pozitíva firmy

Pracovná doba...vyrobky.....mzda na čas ako sa patrí