Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

UNIPHARMA - 10.07.2023

Zlý kolektív

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bojnice Perspektíva

Negatíva firmy

Zlý kolektív v sklade - ohováračky Vedúca skladu náladová, keď ju niekto nahneval tak bola hnusná na všetkých, keď s ňou treba niečo riešiť tak treba vychytať akú má náladu Zlé finančné ohodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Nadpriemerný plat, dobrý kolektív, perspektívna firma a business

Negatíva firmy

Mohli by zapracovať na benefit systéme, patria pod 365. banku, tak idelálne zjednotiť. V niektorých aspektoch fungovania firmy vidno šetrenie voči zamestnancom.

Decathlon - 07.07.2023

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Negatíva firmy

Kolektiv, platove ohodnotenie, nadriadený

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Považská Bystrica Perspektíva

Negatíva firmy

Žiaľ naivne som si myslel, že sa mohli zmeniť. Hlavne po tom, čo im tam stále niekto prešiel a odišiel. Samozrejme čítal som si negatívne recenzie a musím súhlasiť. A dopĺňam o môj postreh, firma od vás chce, aby ste sa naučili smernice, tento čas by mal byť zaplatený minimálnou mzdou podľa zmluvy, ktorú podpíšete. Tak sa ich učíte a keď samozrejme ste pochopili, že od vás v pracovnej náplni chcú, aby ste po práci boli v takej pohotovosti, že by ste si museli mobil všade brať so sebou a nikde ani na výlet neisť, ani sa okúpať v lete. V zime nedajbože nasneží, nemáte šancu stihnúť vaše povinnosti voči firme. To sa samozrejme trestá a veľmi kruto. Tak že robíte rok za minimálnu mzdu. Ešte aj tá je zle zaradená. Keď poviete, že dávate výpoveď tak sa Vám vysmejú, že akú, že oni Vám zmluvu ešte nepodpísali a že ste tam tým pádom nerobili. No a napokon si vypýtajú od Vás príspevok na stravu, čo Vám pošlú hneď. Normále bez hanby Vám povedia, že oni sú v škode aj keď vrátite tento príspevok. Ale to že ste im tam venovali pokojne aj pár dní, to im je jedno. Už chápem, prečo stadiaľ ľudia odchádzajú, zrejme prichádzajú o celé zárobky ak nie aj mzdy. Nedá sa dať menej ako 1 hviezdička. Inak ani tú by som nedal. Aké benefity ponúka tento zamestnávateľ vlastne ? Zaškolenie ? :DD Inak nič, to tie odmeny si nedajú nazvať benefitom, lebo je to fikcia vyššej mzdy. Už len to, že nevedia uviesť správny názov pozície, ktorú chcú obsadiť je smutné, no neskutočne veľmi výpovedné. Regionálny technik je o ničom inom pozícia, ako správca majetku. Čo viac dodať ? toto musí stačiť, rozhodnúť sa každému, kto bol aspoň troška na vážkach, ako kedysi ja.

Odporúčanie pre management

Rozmýšľať reálne. Máte nereálne nároky na regionálneho správcu majetku, hlavne čo sa týka pohotovosti. Stým reakčným časom, však to hasiči čo majú majáky, sírený a už len čakajú na poplach, nie vždy tak prídu rýchlo, ako to chcete od RSM ! A siahať na ročné odmeny ? Inak minimálka aj zlého stupňa ? To je zlý sen nie ? Za ten peniaz čo ponúkate je správca jednej jedinej budovy, nie toľkých.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

nič okrem výplaty načas nič

Negatíva firmy

znovu raz firma čo sa hrá na prémiovú ale v reále je to na zamyslenie sa ak sa človek rozhodne pracovať pre istore/westech prejde minimálne 6 kolami výberového procesu zabije niekoľko dní otázkami a psychotestami ako je napríklad nasa test z roku 1997 a aj tak keď sa dostane na tú predajňu čo sa mne bohužiaľ podarilo zažije také to tipické Slovenské vedúci predajne a jeho zástupca sa vezú na schopnostiach predajcov akékoľvek neočakávané situácie v živote /choroba/smrť príslušníka sú neprípustné a benefity sú zanedbateľné keď som sa dozvedel,že pre mňa ako zamestnanca pri kúpe produktu platí len 1 rok záruky (apple) a pre iných civilných zákazníkov 24 mesiacov tak som už tušil že to nebude nič pre mňa vedúceho nám robil dobre vyzerajúci chlap ale to bolo tak celé nevedel čo má robiť absolútne nekompetentný človek bez empatie ak niekto chce robotu ako to tu už bolo napísané viac ráz kde nemá žiadne ciele alebo ho bude baviť že ho niekto naťahuje nech sa páči asi ale nepochopili princíp toho,že sme na Slovensku kde ľudia nemajú toľko peňazí ako inde a ich očakávanie predajov a následné výčitky ak boli nižšie sú tiež na hlavu

Odporúčanie pre management

zamyslieť sa nad tým koho dávajú viesť pobočky ako tak čítam je to bežný jav

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Naozaj nadštandardné vzťahy či už medzi kolegami alebo vedením ...skvelé večierky, vždy je možnosť riešiť akýkoľvek problém

Negatíva firmy

Nezhody vo výplatných páskach i keď sa to vždy dorieši výplata ku koncu mesiaca .. podľa mňa oproti konkurencii menší zárobok .

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Na osobný život zabudnite tu to nehrozí, slabý plat, žiadne výhody, nadčasy. Jednoducho neodporúčam firma by chcela od zamestnancov veľa muziky za málo peňazí .

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Načas výplata Úžasný prístup

Negatíva firmy

Že poloprázdne regále máme

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Michalovce

Pozitíva firmy

Prostredie, obedy za 17 centov

Negatíva firmy

Chýbajúce označenia vo veľkom office, vysoká miera stresu, hlavné sú normy a nie kvalita výrobkov hneď na prvý pokus. Množstvo nepremyslenych činnosti, ktoré dávajú prácu na vyše iným.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Možnosť rastu, mnoho oddelení, kde sa dá uplatniť.

Negatíva firmy

Ja som pracoval na centrále v ZA, ako Regionálny supervízor pre externých partnerov. Moja šéfka tam mala podosadzovanú hádam celú rodinu nekompetentných a nevzdelaných ľudí, ktorí si honili svoje malé egá na zamestnancoch KC a správali sa k ním ako k odpadu. Ak máte priemerné IQ nevydržím medzi nimi.