Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Ma dobru povest a roznorodych klientov, ked odtial pojdete na pohovor, ludi to zaujme

Negatíva firmy

- Neskutocne navaly prace a nikoho nezaujima, ze nestihate. Vedenie sa tvari, ze s tym nevie nic urobit, cista ignoracia, lebo "maju system" a ten sa neda zmenit. Namiesto toho aby najali viac ludi vam daju skolenie time managementu, lebo je vasa chyba, ze nie ste dost efektivny. - Prostredie je dost neprijemne, kolegovia sa ohovaraju a nic neriesia priamo. Tvaria sa ale, ze su skveli v komunikacii a maju "rodinnu" atmosferu - Citite sa zle, ze chcete po praci odist, lebo sa tu pestuje workoholizmus. Je tam par jedincov, ktori sa prebiehaju ako dlho v praci sedeli a ak mozu, vynadaju vam, ze ste neodpisali cez vikend na mail - Maju system, v ktorom si musite pisat vsetky hodiny a mali by ste mat kazdy den odrobenych cisych 7 hodin na klienta, inak je zle. Zaroven ale maju tesne budgety, takze aj ked na niecom stravite pol dna, stava sa, ze si mozete zapisat len napr. 1 hodinu. Ak nenaplnate svoju kapacitu, budu vas kazdych par mesiacov buzerovat a vyhrazat sa, ze vas vyhodia. Eventualne sa rozhodnete bud upracovat k smrti alebo odist. - Robia "eticke" projekty ale maju neeticky nizke platy. - Rovnako neeticky sa spravaju k zamestnancom akoby boli spotrebny tovar

Arisan - 31.05.2023

Spokojnosť

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

zaúčací proces na úvod s mentorom, mladý kolektív, pravidelné školenia, individuálny prístup takže sa človek učí komplexné účtovníctvo postupne, benefity, pri prekážkach nie je problém sa porozprávať s nadriadenými

Negatíva firmy

Lokalita

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Trebatice

Pozitíva firmy

Kolektív pracovníkov (ktorý sa ale rýchlo vymieňal) a inak nič

Negatíva firmy

Neprofesionálne a zlé vedenie, vedenie a ešte raz vedenie, ktoré sa správa ako keby ste boli deti, bežné bolo nadávanie, krik a výbuchy zlosti (a nebola to len jedna osoba). 2 panie manažérky sa cítili ako panovníčky a k vám sa správali ako ku handre. HR ani nevie čo to HR je a GDPR im nič nehovorí. Plat smiešny, nezvýšili ho aj napriek sľubom, a ešte sa vám aj budú vyhrážať zobranim (úbohých) odmien a pohyblivej zložky. Benefity? Aké? Aha pitný režim teda storočný stroj na vodu, ktorý sa viac kazil ako fungoval. Uf rada som, že som preč a už sa nebudím s nechuťou pracovať (+inde vám dajú za takú prácu dvojnásobok a ešte aj s príjemným vedením).

Pozitíva firmy

Veľký závod, ktorý zamestnáva veľký počet ľudí.

Negatíva firmy

Neadekvátni, slabí manažéri v kanceláriách. Pracovníci kancelárie pracujú pod veľkým tlakom, zavalení úlohami, často sa pracuje zadarmo aj mimo pracovnú dobu, víkend alebo štátny sviatok, ktorý nezaplatia, ale potom si vyčerpáte voľno v iný pracovný deň. Odišlo veľmi veľa kvalitných a zodpovedných ľudí, pretože neboli vypočutí, nedostali podporu, naopak boli zastrašovaní. Namiesto toho, aby zvýšili počet zamestnancov na jednotlivé úseky, zavalili úlohami existujúcich. Nespravodlivá mzda na rovnakej pozícií. Trebišov kancelárie dostávajú neopodstatnene menej ak za tú istú pozíciu v Michalovciach. Na profesia.sk si to môžete odsledovať. Od neschopných manažérov poutekalo množstvo administratívnych kvalitných pracovníkov, ale nikomu to asi nevadí. Atmosféra je tam dusivá, súťaživá a zastrašujúca, že vás nahradí niekto iný. Nulová podpora a plat pod ľudskú dôstojnosť. Kto by vydržal v takom prostredí? V prvom rade treba preveriť manažérov a vytvoriť ľudské podmienky pre nevýrobných (osobitne kancelárskych zamestnancov), inak kvôli ich neschopnosti padne celý podnik.

Merkury Market - 28.05.2023

Peklo

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Prešov

Pozitíva firmy

Zopár dobrých kolegov

Negatíva firmy

Prvé čo ma začali vo firme zaúčať boli intrigy. Očierňuje každý každého. Nie je tam žiadna organizácia práce. Neustále problémy v každom smere.

Pozitíva firmy

Super kolektív Zamestnanecké zlavy Pekné prostredie

Negatíva firmy

12ky na nohách s jedinou 30min pauzou Malý plat Nebezpečné lezenie po regaloch v sklade

Odporúčanie pre management

Pridať počas 12h smien aspon 2. prestávku

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

žiadne

Negatíva firmy

Úmyselne posielanie zmätkov do BMW , hrubé nadávanie operátorom vedúcim oddelení , krivé obviňovanie operátorov , neúcta k operátorom - urážky , vysmievanie , krik , nadávky , narážky na výzor , ponižovanie - absolútne neschopný majstri vo výrobe

Odporúčanie pre management

vymeniť celý management

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Senica

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Neúcta k zamestnancom, vyhrážky - stiahnutie z prémií, výpoveď.

PSA - 23.05.2023

Mlynček na mäso

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Trnava Perspektíva

Pozitíva firmy

-Kreativita planého sľubovania -Prezentovanie negatív ako výhod -Motivačné reči horšie ako v 400 stranovej motivačnej knižke. - Majstri v delegovaní a prenášaný zodpovednosti na nekompetentné osoby - 90% improvizácia riadenia - Spoznávanie nových kultúr ( Ukrajina, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Moldavsko, Kirgizsko, Kazachstan, Vietnam a najnovšie India ) - takých cca 27. - umenie " pliesť z h*vna bič" - ukážka toho, ako sa to nemá robiť.

Negatíva firmy

- nezmyselne podmienené prémie (človek nemôže mať choré dieťa alebo rodičov) po 1 dni prémie fuč (nútená dovolenka) - 13.ty podmienený PN-kou -hospodársky výsledok po 20-tich mesiacoch (akože za minulý rok, musieť byť stáleho v pomere) - fejkované tabuľky ergorotácie ( nevyváženosť práce) - iba na papieri. Na prvom mieste výroba - t.j. za každú cenu, fakt skoro za každú (odflaknuta robota, ignorovanie únavy operátorov) - ľudia si medzi sebou nerozumejú lebo je tu kvantum národnosti - a zaúčaj, informuj sa atp... keď ti nerozumie :-) (dvaja prekladatelia na halu - aj to nevedia všetky jazyky a samozrejme nestíhajú) a veselo sa pracuje. - špina, bodel, smrad. Niektorým chýbajú základné hygienické návyky.

Odporúčanie pre management

Zobudiť sa a otvoriť oči. Nie s klapkami na očiach, krátkozrakosťou a vidinou krátkodobého zisku riešiť problémy.

IKEA - 17.05.2023

Neodporucam

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Nic

Negatíva firmy

Praca niekedy aj 6 dni v tyzdni 10h smeny. Nezmyselny system pracovneho casu. Volne dni idete automaticky do minusu. To ze nachodite 20km denne nikoho nezaujima. Neodporucam tu pracovat.