Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

- zaúčací proces s mentorom v úvode, dobrý mladý kolektív, možnosť školení na pravidelnej báze a podľa preferencií, komplexné účto - človek sa naozaj stretne s rôznymi účto. situáciami, individuálny prístup, benefity

Negatíva firmy

- lokalita

Odporúčanie pre management

Ďakujem Arisanu za skvelú možnosť získať komplexnú znalosť účtovania. Je skvelé, že sa zamestnanci môžu hlásiť pravidelne na školenia z problematiky, ktoré ich zaujímajú. Firma je zabehnutá, oceňujem individuálny prístup. Rovnako super sú aj benefity, no žiaľ, lokalita nie každému z dlhodobého hľadiska vyhovuje.

Hengstler - 08.01.2023

.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Kežmarok

Pozitíva firmy

Akcie vo firme

Negatíva firmy

Nutná zmena vedúcich oddelení, veľké výhody pre "stálice", ktoré sú vo firme viac rokov

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Teplička nad Váhom

Pozitíva firmy

Výborný vedúci a kolegovia Mzda Autobusová doprava Závodné stravovanie Veľmi zaujímavá práca Systematický fungujúci manažment

Negatíva firmy

Nočné zmeny, ale dá sa zvyknúť

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Banská Bystrica Perspektíva

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Odpracovala som si v Tlačiarňach BB ako brigádnik na dohodu. Predtým som pracovala ako manažérka v sklade v Anglicku. Nastúpila som do TBB na brigádu, len dokým si nenájdem inú prácu. Ostala som v šoku, keď som videla ako sa v tejto firme nadriadení chovajú k brigádnikom. Nikto nám nič nevysvetlil, nevedeli sme kam máme ísť a čo máme robiť. Len ako príklad uvediem, že po pár dňoch, keď som priviedla nového brigádnika, ktorý nevedel, čo má robiť a povedala som to vedúcej okríkla ma, že ju nezaujíma, že je nový - považujem to za absolútne neprofesionálny prístup zo strany nadriadeného. Zbytok ,,manažmentu,, vyzeral na tom podobne, nulová komunikácia so zamestnancami, porušovanie pravidiel pri bezpečnosti práce - nenosili bezpečnostné topánky, veľa stálych zamestnancov malo mobil na pracovisku, nikto nám neukázal požiarne východy, kde je lekárnička s prvou pomocou a podobné ,,detaily,,. Negatívnych príkladov je veľa a keď nemusíte radšej tu ani nepracujte. Veľmi veľa vecí by sa dalo v tejto firme zmeniť k lepšiemu a zefektívniť procesy, pričom by sa aj zamestnanci cítili lepšie, ale bohužiaľ vedenie firmy má asi iné predstavy o tom ako riadiť ľudí.

Odporúčanie pre management

Naučiť sa komunikovať a efektívne riadiť podriadených.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Slovensko Perspektíva

Pozitíva firmy

Rezinka na vlak

Negatíva firmy

Firma nic moc

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- V závislosti od predajne, kolektív - Zamestnanecké zľavy - Pár pekných spomienok

Negatíva firmy

- Mzdy, variabilná zložka ktorá je vo väčšine prípadov nereálna splniť na dnešné pomery bez závislosti od okresu - S aktuálnym vedením kolabujúca perspektíva firmy a nelogické rozhodovanie - Chladné správanie a neváženie si nových ale aj aktuálnych zamestnancov v nezávislosti od pozície na predajniach z čoho vzniká ďalej ich neustále obmieňanie - Bez hodnotenia ťažkých fyzických prác s ťažkým tovarom elektroniky, v sklade alebo rôzneho prerábania na kamennej predajni - Neustále obmieňanie zamestnancov a ich nedostatok z čoho vzniká že nefunguje absolútne dochádzka, ale zaskakovanie, nadrábanie a z toho nadčasy ktoré niesu adekvátne hodnotené. - Veľa ďalšieho čo však nieje možné publikovať

Odporúčanie pre management

Absolútne irelevantné keďže racionálnej slušnej kritiky, odporúčania alebo pripomienok je pre vedenie skôr útok a urážka.

Pozitíva firmy

Prístup k zamestnancom, karierne príležitosti, politika spoločnosti

Pozitíva firmy

Dobré produkty, ktoré sa dobre predávajú (ale nie až tak v recesii, sú to "nice to have" produkty). Príjemný kolektív (vzhľadom na vysokú fluktuácia je toto dosť relatívne, keďže neviete, v akom setupe sa ocitnete) Firma konečne začala ponukat benefity (služobné auto obchodníkom, online školenia) Pracovná doba je naozaj 8hodin (okrem manažmentu, obchodníci pracujú viac, ak chcú provízie) Spolupráca so svetovou jednotkou v aromatizacii.

Negatíva firmy

Veľmi autoritatívny, sebestredny majiteľ presadzujuci si svoje bez ohľadu na odporúčania manažmentu, riadiaci sa čisto vlastnými pocitmi a úvahami. Veľmi vysoká fluktuácia, hlavne na obchode (cca každé 2 roky sa zmení 70% obchodníkov, každé 4 roky takmer vsetci), na technike je vyššia stabilita (okrem technického riaditeľa, ktorý sa mení každý rok). Ľudia bud odchádzajú sami alebo sú vyhodenie z dôvodu neprofitability. Nereálne ciele na obchode, tým pádom obrovský tlak na obchodníka, minimálne provízie (málokedy dosiahnete plat avizovaný na pohovore), odchod z firmy. Majiteľ nerozumie číslam, nie je ani dobrý manažér, čiže ciele sú navrhnuté "od oka", nepočúva odporúčania manažmentu. Poddimenzovana technika a s tým súvisiace neustále napätie a nestihanie držať krok s dobou. Prostredie firmy je dosť škaredé, nemoderne, take zbite na kolene.

JYSK - 05.01.2023

Už nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

kvalita zaškolenia

Negatíva firmy

Vo firme som bol viac rokov na vedúcej pozícii, firma má privysoké nároky na zamestnancov a obrovskú fluktuáciu. Neustále nadčasy, šetrenie na oblečení pre zamestnancov, žiadne extra benefity. Vyhodnocovanie miliónu výsledkov a nezmyseľných čísel ako umelo vynucované hodnotenia na staffino s čo najlepším priemerom, čo neodráž realitu.

Pozitíva firmy

Dobrá výplata, ľahká práca , nie pásová výroba . Team leadrov vypočuje všetkych podriadených a snažia podať pomocnú ruku. Možnosť extra platených nadčasov. 6 eurové gastro poukážky.

Negatíva firmy

Trošku teplejšie pracovisko cez leto. Ale ja mám rada teplo ????