Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Embraco - 03.01.2023

embraco

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Spišská Nová Ves Odporúča

Pozitíva firmy

vyplaty načas,poloha blísko mesta,ústretovosť,benefity

Negatíva firmy

nestabilita firmy

AT&T - 02.01.2023

životná chyba

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

výplata načas.

Negatíva firmy

Nesplniteľné požiadavky na zamestnancov, práca v US hours. Berú sa ľudia, ktorí predtým nerobili v IT a nevedia kde je sever a to je obrovská chyba bez predchádzajúcich skúseností. Ak idete na WC bez plánovania alebo neohlásene, tak máte z toho problém, prípadne padáka. Nemôžete prísť ani o minútu neskor z prestávky, prípadne meškať do práce. SVK management? Aký preboha, oni skáču ako amíci pískajú, za vlastný názor máte padáka. Práca sviatky/víkendy, žiadny voľný čas a osobný život.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

bohužiaľ neexistujú

Negatíva firmy

Práca za troch ľudí, plat samozrejme za 1/2 človeka, neschopné SVK vedenie, kinder management, nepreplatené nadčasy a sviatky, niekoľkokrát znížené benefity. Niekoľko rokov nezvýšenie platu. Táto IT firma robí zlé meno všetkým ostatným IT firmám, mala by definitívne odísť zo Slovenska. Mizerný plat, tesne nad min. mzdou, odmeny sú tiež na zaplakanie alebo skôr pľuvanec do tváre. Odporúčam vyhnúť sa tejto firme.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senec

Pozitíva firmy

prístup k dobrým kúskom za málo peňazí

Negatíva firmy

Je jedno či pracujete na vyššej alebo nižšej pozícií, správajú sa k vám ako k hovnu. Drzý manažment a veľa nátlaku a stresu. Nadčas, ktorý je snáď každodenný, nie je zaplatený.... fakt škoda. Prichádzajú o dobrých pracovníkov neustále.

Embraco - 02.01.2023

Embraco

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Spišská Nová Ves Odporúča

Pozitíva firmy

výplata načas,poloha blízko mesta,ústretovosť,

Negatíva firmy

prístup k zamestnancom

BILLA - 29.12.2022

Recenzia

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Za tvrdú prácu podľa nezmyselné ho rozpisu Vás čakajú na konci roka naozaj 'krásne ohodnotenie' vo forme ubohej výplaty

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva

Pozitíva firmy

Firma nemá žiadne pozitíva, aj po plnení cieľov plat nestal za nič.

Negatíva firmy

Okrem neustáleho tlaku, nevraživosti medzi zamestnancami, nonstop porovnavaniam výsledkov, nerealistickych cieľov.. toto všetko by sa dalo zvládnuť. Ale obťažovanie zo strany nadriadeného pracovníka bol vrchol. Takisto budú po vás pozerať či nechodíte príliš veľa na toaletu. Och a aby toho nebolo málo team leader mi pravidelne odnaval telefón. Ale pozor zákaz tlf tam nebol. Len u mňa vadil. :)

DENIM - 21.12.2022

Neodporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava II

Negatíva firmy

Veľmi nesiriózny prístup zo strany zamestnávateľa. Vedenie bez perspektívy a bez nejakého záujmu o svojich zamestnancov. Vo firme panuje veľmi negatívna atmosféra, vysoká fluktuácia, klamné platové podmienky, nekorekektné požiadavky a nároky. Veľmi zlá skúsenosť.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Veľmi dobre platové ohodnotenie = čím viac predáš, tým viac máš

Negatíva firmy

Neustály tlak zhora, šéfovi nikdy nevyhoviete 100%, môžete sa aj pretrhnúť a prekonať do výšin svoje výkony - stále to bude akosi málo. Výpovede rozdávajú len tak zo dňa na deň - pokiaľ si nie ste vedomý dôvodu, prečo vás vlastne vyhadzujú, ani vám ho nepovedia, rovno podpisujete výpoveď a odchádzate. Vkuse zavádzajú nejaké "novinky", ktoré zamestnancom skôr psychicky škodia ako pomáhajú (napr. tabuľky výkonov = neustály stres, panika a tlak, aké máte "čísla" a porovnávanie sa s ostatnými kolegami)

Textile House - 20.12.2022

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senec

Pozitíva firmy

Vieš si nakúpiť zaujímavé kúsky oblečenia