Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Pozitíva firmy

Ľudia a prístup

Negatíva firmy

Občasný prístup

INCON - 21.11.2022

Incon práca

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Prievidza

Pozitíva firmy

Mne sa v Incon pracuje dobre. Zvykol som si rýchlo, smeny mi vyhovujú a tiež sa mezi sebou dokážeme dohodnúť s kolegami v prípade, že niekto potrebuje volno. Šéf je dobrý s tiež nám vychádza v ústrety.

Negatíva firmy

...

Pozitíva firmy

Ak máte šťastie na dobrý kolektív tak sa dá do určitej miery fungovať aj v tom marazme.

Negatíva firmy

Bohužiaľ firma neponúka perspektívu do budúcnosti. Manažment firmy si žije vo svojom svete, kde je všetko skvelé a pritom ignoruje čoraz väčšiu nespokojnosť zamestnancov, o čom svedčí aj počet narastajúcich výpovedí. Chcete zvýšiť plat? Pripravte sa, že budete od nadriadených počuť ako to Amerika neschválila a ako oni za Vás bojovali a podobné nezmysly, zvláštne že ak hrozíte výpoveďou tak už zdvihnutie platu nie je až taký problém. Benefity sa rok čo rok krátia, neviem či vôbec nejaké zostali, tu kávu, ktorou sa HR tak hrdo pýši na profesií nepočítam, to mohli medzi benefity napísať rovno splachovací záchod. Vysoká fluktuácia, neochota a zákernosť nadriadených, nadmerný výskyt toxických ľúdi na meter štvorcový robia z tejto firmy zamestnavateľa roka a ostáva len dúfať že sa to zlepší.

BILLA - 20.11.2022

Celé zle

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Kolektív

Negatíva firmy

Celé zle - katastrofa. Billa nikdy viac.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

benefity, možnosť kariérneho rastu

Negatíva firmy

nezáujem o podriadených zo strany vedúcich pozícií, zamestnanec je len číslo, konfliktné vzťahy medzi kolegami

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Pracovala som v lidli 3 roky. Ako zaciatky boli tazke tak ako v kazdej novej praci. Pracovala som na predajni v Prievidzi je tam super kolektiv. Velmi dobre sa mi tam robilo lenze bohuzial z osobnych dovodov som musela odist. Velky vyber benefitov, vecierky, vitaminovy balicek.

Negatíva firmy

Malo ludi na smene , riadia sa vykonom, a aby sme vsetcia robili vsetko. Keby bolo viac ludi na smene predajna by vyzerala inak. Zaucanie bolo take ze ma hodili tak povediac do vody. Ako novacikovy sa mi nevenovali dostatocne.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Piešťany Perspektíva

Pozitíva firmy

Vynikajúci teambuilding, cestovné náklady, hotely, multišportová karta. Niektorí ľudia, ktorí robia túto prácu, sú znesiteľní. Sú to veľmi dobrí ľudia a vždy sa vám snažia pomôcť. Masážne kreslá, ping-pongové ihrisko, bežecký pás, sprcha, výborná terasa a zelená záhrada, občas sa tam zatúlajú zajace. Jedáleň, kde sa pripravuje jedlo. Počas krízy sa to otvorilo a zatvorilo 100 krát, ale jedlo je tam veľmi chutné.

Negatíva firmy

Hovorím za IT oddelenie. Platenie za školné násilím. Veľa práce, málo ľudí. Neexistuje žiadna vytvorená základňa, ktorá by mohla pomôcť začiatočníkovi v navigácii. Prvý polrok je fuč, robíš len to, čo hľadáš kde, komu, prečo. Nie je jasné, kto je vlastníkom počítača, takže keď sa vyskytne nejaký problém, musíte o tretej ráno zavolať do Číny a opýtať sa miestneho oddelenia IT, kto je vlastníkom. Úlohy, ktoré sa menia v závislosti od nálady týpka, ktorý je v Amerike. Niekedy potrebuje nejaké správy a potom ďalšie a tak ďalej v kruhu. Neexistuje jasný cieľ, ku ktorému smerujete ako tím. Vaše ciele sa dynamicky menia, niekedy sa o tom dozviete až na poslednú chvíľu a keď nemáte čas si to vyčítať. Ukážte, čo ste za štvrťrok zvládli alebo nie ste efektívny zamestnanec, ktorý nedostane bonus. Nezmyselné mitigni sa dejú do 20:00, čo je 12 hodín práce, za ktorú vám nikto nezaplatí, pretože pracujete z home office a neprešli ste cez turniket. Rovnováhu medzi prácou a životom môžete strčiť hlboko do krabice a zabudnúť. Najvyššia pozícia je len vtedy, ak poznáte žraloky, ktoré už dlho sedia a sú s nimi kamaráti. Prepáčte, všade je kríza, ak chcete odísť, môžete, ale nájdete len takú dobrú spoločnosť ako my. Názory zaostalých ľudí. Keď je inflácia vo dvore 13,6% percenta a spoločnosť má ročné zvýšenie platu o 1%. Gratulujem k tomuto úspechu. Šéf IT oddelenia je výborný človek, je mi ho ľúto. Oddelenie kybernetickej bezpečnosti chce, aby úlohy splnil v nereálnom časovom rámci. Nerealizovaný vedúci zamestnanec, ktorý strávil 16 rokov na jednej pozícii a ak sa ho na niečo spýtate. Začne ťa moralizovať, prečo to nevieš, veď toto by si mal vedieť od narodenia. A potom ako krysa udrie manažéra, aby ukázal, aký je kompetentný. Niekedy tento zamestnanec pomáha, ale bože lepšie, ak to nerobí. Posledné slová Manažéra na najbližšie 3 roky neočakávajú zvýšenie platu. Šéf a manažér divízie Cybersecurity sú skvelí ľudia.

Pepco - 13.11.2022

Dobrá firma

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Stabilná firma

JYSK - 11.11.2022

Nikdy viac

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Prepracovaný systém zaskolenia

Negatíva firmy

Zákazník na poslednom mieste...preferujú len čísla predaja....veľký tlak vyvíjaný na zamestnancov ohľadne doplnkového a vyššieho predaja a predaja na kase ..úplná katastrofa staffino

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

nič ma nenapadá

Negatíva firmy

zamestnanec/živnostnik je pre firmu iba lahko nahraditeľný kus takže nie je o čo stáť