Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Kariérny postup, platove ohodnotenie , nechapem komentáre nižšie. jYSK je skvela firma kde si zamestancov vážia , a šikovných odmeňujú. Je to práca v malom obchode je samozrejmosť a logické ponúkať doplnkové služby a robiť vyšši predaj. Navýšenie platov by chcel každý zamestanec ale začo keď už je problém ponúknuť doplnkový výrobok zákazníkovi ? V jysku by som zostávala aj naďalej bohužiaľ momentálna situácia sťahovanie mimo SR ma donútila ukončiť pracovný pomer v Jysku. keby sa niekedy vrátim opäť na Slovensko jysk bude určite jasnou voľbou. Na predajni je naozaj skvelý kolektív a skvelý tim ľudí aj na vyšších pozíciách , veľmi priateľsky.

TATRAKON - 12.10.2022

Šikana

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Poprad

Negatíva firmy

Hladaju na cloveku chyby za ktore by mu stiahli premie, zla firemna kultura, neustale hadky v kolektive, nikdy nekonciaci kolobeh problemov

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Senica

Negatíva firmy

Vedenie jedna katastrofa,správanie vedúcej a manažérky úbohé,ohovárajú a neriešia to,čo by mali

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Benefity a plat (ak vychytate dobreho manazera) Medzinarodni tim (seda zona, pozitivne aj negativne).

Negatíva firmy

Medzinarodni tim - pokial vas manazer-cudzinec nepozna slovenske normy a zakony, moze sa stat ze vam zakaze chodit k lekarovi alebo vas nuti pracovat nadcasy bez nahrady. Preplacanie nadcasov je na mojom oddeleni zakazane ("je na tebe aby si si zobral len tolko prace, kolko zvladnes za pracovny cas" co by bolo logicke ak by bezny zamestnanec mal tu moznost). Po rozdeleni firmy (Kyndryl) extremny nedostatok ludi + casty freeze a neschopnost prijat novych ludi. Prekomplikovane a zbytocne procesy, pouzivanie zastaralych technologii na IT oddeleni! Pomaly az ziadny karierny rast. Flexi pracovny cas riadi manazer - ja musim pracovat od 9 do 5 bez moznosti flexibility. Pokial nemate teleworking zmluvu tak HO zavisi od manazera (takmer nemozne ju vybavit, lebo manazeri ziju v 90tych rokoch a aj po covide si myslia ze clovek z domu realne nevie robit).

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Trnava Odporúča

Pozitíva firmy

Uctívé jednanie zo strany manažmentu. Zamestnanecké benefity, mzda na čas.

Negatíva firmy

Oddelenie obyvacích izieb bolo zbytocne'preplnené' predajcami, nelogický koeficient (zrážky zo mzdy), nepriehliadnutelná podpora Eshopu.

Záložňa BREVA - 07.10.2022

?

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Plat, bonus za predaj

Negatíva firmy

Ak neviete liezť niekomu do zadku, tak máte smolu. Dobrý kolektív zničili, mladí čo sa stali dôležití vedúci si myslia že zjedli všetku múdrosť sveta, ohováranie a intrigy na dennom poriadku. Nehovoriac o nulovom prístupe z vedenia firmy. NIE sa ako odpoved neberie, okamžite máte výpoveď aj napriek obrovským predajom. Práca ma obrala o rok života s rodinou, sviatky, víkendy, vyhrážky od klientov, chodenie po polícii, ako ďakujem stačilo!!!

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Plat

Negatíva firmy

Jediné pozitívum ktoré táto firma má je plat-aj ked ich bilboardy-preplatená každá minúta nie je pravda-vždy sa vám budú snažit vaše nadčasy skresat volnom.stále rozmýšlam nad tým kto môže označit Lidl ako najzamestnávatej.Neustály stres,tlačenie iba na čísla-výkon-neustály problém z nedostatkom zamestnancov.Ranná smena-prinajlepšom od 5:30-ale skončenie až ked sa všetko vyloži,uprace.Nepáči sa vám-nadriadený si s vami už ,, spravia poriadky,,.Poobedná -to isté-tu nečakajte žiadne 8hodinové smeny..Kontroly od regionálnych manažérov a vyššich-ktorý aj tak nič neriešia-iba čo je zle-že ste na smene piaty?-nevadí- to nikomu nevadí-piect,blokovat,dokladat,upratovat.

Enics - 05.10.2022

Agenturny

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Nová Dubnica

Pozitíva firmy

Skoro vsetko

Negatíva firmy

Plat,agentura

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý prístup k zamestnancom

Negatíva firmy

Neplatia načas ako ste dohodnutý

Yazaki - 30.09.2022

Yazaki

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Michalovce Odporúča

Pozitíva firmy

Práca v pohode