Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva

Negatíva firmy

Celé zle hlavne zo strany manažérstva.

CORTEC - 01.08.2022

Pracovná pohoda

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Priateľský kolektív,

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Šarišské Michaľany Perspektíva

Pozitíva firmy

Nenachádzam žiadne

Negatíva firmy

Výplata:je koniec mesiaca a nič Pracovníci majú same Príkazy, Zákazy a Žiadne práva Správanie nadriadených neprofesionálne Pracujúcich nemajú za nič

BILLA - 29.07.2022

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Nic!!!

Negatíva firmy

Nevážia si zodpovedných a pracujúcich ludi! Jeden aby pracoval za troch a nová dochádzka podľa počítača jedna katastrofa cele zle nech si to ide vyskúšať ten kto ten program vymyslel! Vedenie nevidí že ľudia odchádzajú a nový ľudia sa nehrnú !

Customer Center - 29.07.2022

:)

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Nič pozitívneho

Negatíva firmy

Pome od začiatku mae školenie 8 hodín a počúvate toľko infomarcii naraz že ani nestíhate vnímať na 3/4 vás hodia do vody a hneď volaj a poriadne nevieš ešte nič... motivačné sútaže zadaju ale zabúdajú vyplácať... tlak na kolegyne ak nespisu x/y zmluv do par dni poletia ide o kanceláriu v Lc NEODPORUCAM SEM IST PRACOVAT stres ,tlak , neistota a odmeňovanie smiešne

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Páči sa mi priateľský kolektív na oddelení. Medzi kolegami vládne výborná atmosféra, Vedúci v rámci svojich kompetencií vyjde skoro vždy v ústrety. Píšem skoro vždy lebo niekedy si situácia vyžaduje zamestnanca na pracovisku. Ale vedúci aktívne komunikuje a vždy sa nájde riešenie.

Negatíva firmy

Negatíva firmy : žiadne benefity!!! jediný malinký benefitík sú zľavy na alkohol a kávu, žiadna úprava mzdy, žiadny 13. 14. plat, materiál na plynulý chod oddelenia (páskovačky, zošívačky, perá, fixky, vozíky, orezávače, atd..) si musíme zabezpečiť sami, žiadne nové pracovné oblečenie(naposledy dodané cca 4 roky dozadu) , gastrolístky dodané iba v zákonom stanovenej výške, každodenné nadčasy pretože je lacnejšie zaplatiť nadčasy ako prijať dalších zamestnancov, nedodržiavanie firemných pravidiel, informačný tok medzi oddeleniami na bode mrazu, žiadne firemné párty.

Odporúčanie pre management

Viac sa zaujímať o zamestnancov.

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Slovensko

Pozitíva firmy

Dobry veduci a kolegivia

Negatíva firmy

Firma ako mobelix ktora v priemere kazdy druhy rok otvara nove pobocky a nema na to aby za poslednych 10 rokov nezvysila mzdu ani len o 1 cent tak to je cele zle...tym iba dava na javo ze na svojich zamestnancov kasle..zakladny plat je taky smiesny ze nedosahuje ani vysku minimalnej mzdy co je dost smutne!!!! A pokial neurobite dobru trzbu tak nad 750€ sa nedostanete a v tom je uz zapocitane aj stravne!!! Takze uuuplna bieda

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Prešov

Negatíva firmy

V skúšobnej dobe, len do počtu za minimálnu mzdu,bez odmeny za prácu.Odrobenych 16 dní,176 hodín.Ziadna maródka, žiadne manka,po 2 mesiacoch ma prepustil vedúci, ktorý nemá ani predstavu pracovať za pokladňou,ak by trebalo len zastúpiť počas prestávky.Chybaju pokladnici, ľudia sa sťažujú, že ich nemá kto obslúžiť a ceny sú uvádzané inak ako pri pokladni,kde zákazníci odchádzajú, tovar ani nezoberú alebo keď si potom všimnú rozdiel na bločku,tak chcú vrátiť tovar. Vedúci dáva práce, ktoré ani nesúvisia s vašou pozíciou,napr.utierat prach a lestit sklá na oddelení nábytku, a iné. Takže ste aj upratovačka.

Kaufland - 23.07.2022

Ppo

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Mizerny plat vcas

Negatíva firmy

Vela funkciii za mizerny plat

Odporúčanie pre management

Zlepsit ohodnotenie vsetkych pracovnikov od oddelenia k oddeleniu osobne beriem vysmech mat na starost trezor ...vystriedat xo zakona prestavky kde sa sam nedostanem rovit otroka vo flaskovej vyhoviet vedeniu ze som 8 v 1 za plat pokladnika.....Otazka je potrebujem sa znicit za nic??!!!