Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

kolektiv, společné cestování / víkendy, volnost v práci

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

kolektiv možnost seberealizace školení a vzdělávání

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

Flexibilná pracovná doba, sloboda práce, fajn kolektív, rôzny špecialisti, dobré ohodntenie, možnosť rastu

Negatíva firmy

zatiaľ nič

Pozitíva firmy

Dobrý kolektív, fajn ohodnotenie, sloboda práce, flexibilná pracovná doba, možnosť kariérneho posunu, pravidelné vzdelávanie

Negatíva firmy

Zatiaľ nič

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky

Pozitíva firmy

V Effectixu pracuji přes dva roky a za tu dobu vidím ohromný posun celé firmy. Má správně nastavené hodnoty a pracuje se mi zde příjemně a to hlavně kvůli možnostem osobního růstu a skvělému kolektivu.

Negatíva firmy

Nedá se říct, že by se mi něco vyloženě nepáčilo. Někteří občas balancují mezi časem v práci a osobním životem, ale to je rozhodnutí jednotlivců.

DANTEM - 18.01.2021

Neodporúčam

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Platové ohodnotenie, preplatené cestovanie

Negatíva firmy

Široká škála nepríjemných a arogantných mladých vedúcich, ktorým očividne nerobí dobre ochutnať moc v takom mladom veku. Odporúčam im minimálne naštudovať si nejaké knihy od Freuda alebo v podobnom zmysle, pretože niektorí z nich absolútne nevedia pracovať s ľudmi z pozície šéfa. 2 hviezdičky len za mzdové podmienky. Personalistika a prístup vedúcich hodnotím ako otrasný.

PSA - 18.01.2021

Už radšej nie

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Trnava

Pozitíva firmy

Najlepšie asi bolo že obedy chodia priamo k zamestnancovi a tak človek nemusí strácať čas cestou do a z jedálne. Každé oddelenie má takú svoju jedáleň priamo na pracovisku kam príde obed

Negatíva firmy

Šialené tempo, dalo by sa povedať riadený chaos. Na všetko málo času takže je tam o% priestor pre chybu. Čo je úplný nonsens, pretože žiadny človek nie je neomylný. Zvlášť keď ti cez ruky za zmenu prejdú stovky áut. Môžeš napr. 100x niečo namontovať bez problémov a 101x to tam stále nepasuje. Alebo nemôžeš ani za boha nájsť kábel ktorý potrebuješ a už si sa zdržal. Si v sklze ktorý nemôžeš dohnať pretože tam nie je priestor kde to dohnať. Už na pohovore veľa zavádzajú napr. hovoria, že osobné ohodnotenie je od 20 - 160€ ale priemerne 100€. Reálne vo výrobe majú ľudia raz za čas 20€. Naozaj by ma zaujímalo ako vypočítali ten priemer 100€. Ďalšou zavádzajúcou informáciou je striedanie postov. To je tiež hlúposť. Keď som sa na to po čase aj pýtal tak mi bolo povedané, že by to znížilo produktivitu práce. Takže zo svojho miesta sa človek nikam nepohne. A sranda na záver. V zdravotnom stredisku nám jedna pani ukazovala ako sa máme správne hýbať a preťahovať si svaly. Mala asi 150kg a prvé čo Vás napadne je že jediný pohyb ktorý ona pozná je z gauča k chladničke. A zaklincovala to keď sa polovicu cvičenia hrala s telefónom. Je to ako keby ste prišli do fitka a Vašou trénerkou bola Raspuša z filmu Norbit. Ďalšou vecou ktorá je skôr zaujímavá ako problematická sú cudzinci. Na pohovore mi personalistka povedala že u nich pracujú nejaký, opakujem nejaký Srbi a Ukrajinci. Že či som s tým v pohode? Hovorím že áno. Prídem do linku a tam sú z 20 ľudí, 4 Slováci :D. Chalanisko čo ma zaúčal mi hneď povedal že to je takto v celom podniku a že hneď ako ma zaučí odchádza. Pýtam sa prečo? Vraví že časom na to prídem. A prišiel som. V Trnave sa úplne v pohode dá nájsť lepšie platená práca a človek sa aj menej narobí. To len tí cudzinci odtiaľ môžu odísť maximálne tak späť do svojej krajiny.

BILLA - 15.01.2021

Centrala

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Ziadne

Negatíva firmy

Velmi slabe benefity, slabe platove ohodnotenie, vela manualnej prace a na kazdom oddeleni nepostacujuci pocet zamestnancov, zastarale systemy, neferovost zamestnavatela. Nekomfortne pracovne prostredie, slabe pracovne vybavenie, nezmyselne meetingy, neustale zavadzanie projektov bez vysledku a stanoveneho ciela, velka fluktuacia co sa podpisuje na vysledku smerovania spolocnosti.

Odporúčanie pre management

Zapracovat na benefitoch, ferovosti, inovacii systemov a platoch

KOOPERATIVA - 14.01.2021

Realita zlá

Bývalý zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

.

Negatíva firmy

Vedenie

Súčasný zamestnanec Pred 4 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stará sa o zamestnancov.

Negatíva firmy

Nemáme 13 plat.. Malicke financne benefity