Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Košice

Pozitíva firmy

Homework, telework, benefity vo forme istých zliav (t-com, pár predajcov techniky)

Negatíva firmy

Zvýšené náklady spojené s prácou z domu nik nekompenzuje, lebo veď benefit Zapožičanie kvalitnej stoličky alebo druhého monituru nehrozí, veď máte finančný benefit, použite ten.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Humenné

Pozitíva firmy

Vyplata,listky na čas

Negatíva firmy

Strašné jednanie so zamestnancami s takym jednanim som sa este nestretla nieco hrozné a čo sa týka kolektívu už ani nepíšem jedno veľké fiasko proste celé zle !!!!

TRIGO - 23.10.2022

Zlý vtip

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Nitra

Pozitíva firmy

Príjmu vás okamžite stačí živnosť

Negatíva firmy

➖ Najnižšia základná hodinovka pre szco na trhu ➖ Obyčajný zamestnávateľ ktorý len neplatí odvody 100x lepšie je dostať sa niekam do kmeňa a ste na tom istom ➖ Všetky príplatky sú za extra hodiny treba robiť stále nadčasy a weekendy inak nie je absolútne žiadny rozdiel medzi tpp a szco pre túto firmu ➖ Lokálne Vedenie sú dilenatni čo sa snažia hrať na korporátne zvieratá ???????????? ➖ Čo čakať od firmy kde popisujete zmluvu v kontajneri ????????????

Kaufland - 22.10.2022

...

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Zvykli tu pracovať dobrí ľudia. Ako brigáda fajn, ale nedovoliť si skákať po hlave, riadiť sa tým čo je písane v zmlúve! Výplata chodí načas.

Negatíva firmy

Takže, vo firme som pracovala 9 rokov, na začiatku to bolo všetko na poriadku, hierarchiu bolo dosť cítiť. Nijako mi to neprekážalo. Boli normy, predpisy, ktorých sme sa museli všetci držať. Avšak ako čas plynul, cena života stúpala, cena práce v Kauflande nie. Človek tu chodí deň čo deň aby si zarobil sprepačenim na toaletný papier. Takže za mňa jednoznačne slabé platové ohodnotenie. Časom sa nabaľovala práca človek musel až prispôsobovať svoj súkromný život, pretože išiel do práce a domov ťahal ruky za sebou, až toľko práce na hlavu nabalia (je jedno, ktorá filialka). Takže po ďalšie menežment rozdelovania práce 0 bodov..... Zamestnanci z toho v aktuálnych dňoch demotivovaní, nič sa nestíha, veľa ludí odišlo a žeby otvorili nove pracovné ponuky na profesii na ich miesta?? Tak to nie, zabudnite. Ideme na maximalny počet zamestnancov aj keď odíde 10ludí poviem príklad. Niesu ľudia? Nevadí zamestnanci si poradia. Karierny rast?? Jeden veľký vtip..... Robíte vo firme 7 rokov dostanete sa max na vedenie nejakého oddelenia, príde vyšší človek a namiesto vás si dosadí svoju známu. Lebo čo? Je to jeho známa... Prevažne ženský kolektív, takže chlap dlho nevydrží, také pletky a klebety medzi zamestnancami sa zvyknú šíriť v kolektívoch. Odchádzam z firmy, lebo už sa to nedá zvládať, mam na starosti tri oddelenia, pauzovanie svojich zamestnancov, spýtam sa riaditeľa kto mna bude pauzovať?? Odpoved (zasmial sa) "Aha tak na toto sme nemysleli".... A ide preč..... Veľa veci v svojom živote som odsunula práve kvôli tejto práci a ani jedno ĎAKUJEM som nedostala. Len vynadanie a tlak prečo niesu veci urobené. Takže ak mam odporučiť, rovno Vás zruším, radšej budte tam kde ste a nesťažujte sa. Aby som nezabudla, benefity ??? Mate kde spať doma? Máte... To vám ako benefit stačí.

SCONTO - 21.10.2022

Doba kamenna

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Trnava

Pozitíva firmy

vyplata nacas, veduci odd.

Negatíva firmy

nepravidelna pracovna, niekedy 5 vikendov po sebe, cize ziadna rovnovaha medzi sukromnym a pracovnym zivotom, neskutocne zastarale pomale PC - aby prisiel zakaznik v roku 2021 a cakal 5 minut kym otvorim typovy plan na cenovu ponuku sedacky je nonsens. Ked som nastupil, mal som pocit ako keby som sa vratil 15 rokov dozadu. Sedem predajcov na poschodi, pät zakaznikov sa prechadza a predaj nieco... Nedava to ziadnu logiku, ked si plateny podla obratu. Velka rivalita medzi kolegovcami, lebo kazdy chce zarobit. Ziadny karierny postup a cely zivot budes robit predajcu ak tam vydrzite.

DENIM - 21.10.2022

Katastrofa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava II

Pozitíva firmy

- Zdanlivo atraktívna firma

Negatíva firmy

- Extrémna fluktuácia - Neseriózny prístup - Obchádzanie platností zmlúv a platových podmienok - Nepríjemná atmosféra a minimálna starostlivosť o zamestnancov - Najhoršie je veľmi časté (každý týždeň) vyhadzovanie zamestnancov, väčšinou neoprávnené a bez varovania, takže neustály stres či ešte máte prísť do práce a dokedy...

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Žilina Perspektíva

Pozitíva firmy

Výplata načas a bez problémov Práca z domu

Negatíva firmy

Teamleader nepriateľský Situácia v tíme napätá Benefity minimálne (aj tie čo sľubovali zrušili) Nedostatočný plat žiadna perspektívna kariérneho rastu po prvom roku Porušili to, čo sľúbili pri pohovore Pracovná doba Nedostatočne zaučenie

Odporúčanie pre management

Doprajte svojim zamestnancom, to oni vás držia nad vodou. Viac benefitov v každom ohľade, vyšší plat, príspevok na energie pre prácu z domu, preč s neschopný mi tramleadermi a kvalitnejšie zaučenie. Keď sa nestíha, prestaňte na ľudí tlačiť, len kvôli zisku, ale zastaňte sa ich.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Nemešká vyplata

Negatíva firmy

Zastarale pracovne postupy, manazment ktory sa nezaujima, ako (ne)funguje pobocka. Nefunkcna aplikacia. Zle bankove systemy. Je to hra na banku.

LAMA - 20.10.2022

Otrasný prístup

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Nenáročná práca Občas fajn kolektív Prestávky

Negatíva firmy

Nevhodné zmeny. Len málo ľudí má tú možnosť robiť nejak normálne a nezabiť komplet celý deň od rána do noci. A naplánovať si voľno, niekde zájsť... počítajte s tým, že 3 dni po sebe sa vám podarí možno tak so sviatkami Mzda. To je výsmech + žiadne príplatky za nočné či víkendy Manažment ktorý vám neustále behá za zadkom a len niečo neustále vyžaduje Nezmyselné pokyny zhora. Kolegovia. Častokrát sa tam len ohovára za chrbtom a mnoho ľudí je vždy strašne negatívne naladených, nepríjemných a schopných vás potopiť za to, že ste boli o minútu dlhšie na prestávke Žiadny kariérny posun. Doslova tu človek hnije zaživa

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Zľavy na predražený tovar

Negatíva firmy

Plníte skóre nad očakávania a bohužiaľ vám 2 mesiace nedôjde dostatok zákazníkov? Nevadí, nie je to predsa vaša chyba, že nemáte ako naplniť skore. Ale vďaka tomu vám aj tak dajú výpoveď.