Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Lidl - 15.09.2022

Úprimne zle

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Stabilita, niekoľkokrát do mesiaca zdravé raňajky, ovocie, orechy a džús, plat vždy príde načas

Negatíva firmy

je to fyzicky náročná práca, zamestnáš sa ako pokladník, ale nakoniec budeš robiť všetko. najhoršie je dokladanie tovaru. maximálny hmotnostný limit za zmenu je 6 ton. vedúci môže na vás kričať, najmä ak prišla kontrola. Už mlčím o tom, že za deň dostanete 50 hlúpych otázok od zakaznikov.

Pozitíva firmy

Zabezpečenie oblečenie zamestnancom

Negatíva firmy

Ženy musia častokrát zdvíhať veci ťažšie ako 20kg, náhle vás pošlú domov a potom vám chýbajú hodiny, manažéri nám podali informácie o preplatkoch za august a následne nám neboli vyplatené, pretože sme nespĺňali podmienky a pritom vám povedia, že sú pre všetkých…Nehvoriac o tom, že sa prezentuje ako prosperujúce firma, ale v skutočnosti vidíte pravdu….

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Dobrý zárobok.

Negatíva firmy

Namiesto 2 dni práce a 2 dni voľna sa robí aj 5 dní v kuse. V čase voľna píšu dovolenku, v čase PN tiež dajú dovolenku, aby nemuseli potom preplatiť. Zlý kolektív, samé ohováranie. Časté striedanie zamestnancov, prepúšťajú na poslednú chvíľu.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Na niektorých predajniach milý priateľský kolektív ktorých vidno že práca baví. Vedia trpezlivo, profesionálne a bez nervozity vysvetliť. Mesačný rozpis služieb a možnosť si prispôsobovať pracovné dni podľa potreby voľna. Možnosť stravných lístkov vo forme peňazí na váš bankový účet, pohodlné pracovné oblečenie a a obuv.

Negatíva firmy

Dosť často zamestnanci nemajú ani čas využiť obednú prestávku kedže ich nemá kto vystriedať ale aj tak ty ju strhnú s platu. Pol hodina u niektorých pobočiek aj hodina pred otvorením nezaplatená ale musíš tam byť . Staré zariadenia, prehadzovanie na pobočky. Zo strany inšpektorov získané nepravdivé informácie na výpomoc inú pobočku až vás tam nechaju a to bez vášho opýtania či tam chcete potom natrvalo zostať. Nedá sa plánovať voľný čas kedže vám hocikedy môžu zavolať oznámiť a oznámiť zajtra ideš na inú pobočku vypomáhať pár dní, povie iný dôvod aký je skutočný čo sa dozvieš na pobočke že je veľa ľudí pn odišlo im sa ani nečudujem a s tých pár dní snažia sa prehovoriť aby si dlhšie zostal, Náklady na dopravu ti nepreplatia, niektorý vedúci katastrofálne jednanie falošné len keď niečo chcú od teba sú milý ku tebe ako med keď sa pýtaš na prestávku voľno už im zamrzne úsmev a radšej odídu. Nadčasy málokedy preplácané, smeny poobedna, medzismena ranná, málo pracovného voľna, problém získať voľno na týždeň nemá ťa moc kto vystriedať. Vedenie ma sklamalo kedže nespĺňa všetky podmienky ktoré sú napísané v pracovnej zmluve a nedáva im pravdivé informácie .

Arisan - 09.09.2022

Nič moc

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Negatíva firmy

Chcú aby človek vykonával odbornú činnosť za úbohú mzdu na hodinu, pritom mu ani nedajú poriadny počítač na prácu, stále vypadáva internet a kazí sa technika, proste každý deň niečo nefunguje - čo nie je dobré keďže očakavajú od vás enormné množstvo odvedenej práce, čo by sa nedalo ani so špičkovou technikou a nieto ešte spomalenou. Táto firma je celá zle nastavená. Systém dochádzky je strašný.

IMOS-Systemair - 09.09.2022

Omyl

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Nič

Negatíva firmy

Zamestnanci frustrovaní zlým platom a prostredím. V lete horúčavy na hale, vysoké normy. Vedenie ktoré sedi v klimatizovaných priestoroch a ľudia ktorý musia plniť normy sa potia. Nevraživosť niektorých ľudí čo tu pracujú sa všeobecne toleruje. Hluk

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Finančné ohodnotenie

Negatíva firmy

Profesionálny prístup k zákazníkom a vedomosti ohľadom tovaru má skutočne len pár zamestnancov.Ostatny zrejme len do počtu.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Jediné pozitívum je plat. No aj to je jedna veľká fraška. Služobne starší zamestnanci majú nižšie platy, ako novo nastupujúci zamestnanec. Čím dlhšie sa hľadá nový zamestnanec, tým zvyšujú nástupný plat. Keď sa ohradíte voči tejto nespravodlivosti, tak na seba len upriamite pozornosť a ocitnete sa na čiernej listine pre vyhadzov.

Negatíva firmy

Žiaľ vedenie firmy sa zameralo len na výsledky (tabuľky na všetko - vidí šéf a aj zamestnanci, čo zapríčiňuje veľmi negatívne a bojovne prostredie na pracovisku). Nikde to teraz nie je ľahké, no v tejto firme nikdy neviete na com ste. V jeden deň najlepší na druhý deň vyhodený so slovami,, firma sa tak rozhodla,,. Výpovedná lehota im nič nehovorí, letíte z minúty na minútu - a to dokonca aj niekoľko ročný zamestnanci. A čo sa týka odstupného, tak to je ďalšia vtipná téma. Každú chvíľu prevádzky menia názov - zamestnávateľa, takže aj po odpracovaných X rokoch sa Vam môže stať, že odstupné bude max. 2 mesačne a aj to budete radi, lebo väčšina zamestnancov sa ku zmluve na neurčito ani nedostane.

Odporúčanie pre management

Zamerať sa na lojálnych zamestnancov a nie na donášačov. Stará garnitúra, ako to radi nazývate sa v iných firmách vysoko cení.

JYSK - 07.09.2022

JYSK super práca

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Platove ohodnotenie , kariérny postup

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bánovce nad Bebravou

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Zlé prostredie, kolektív, jednanie s ľuďmi, celková atmosféra