Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami

Najlepšie hodnotené firmy

Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava

Pozitíva firmy

Pre negatívne skúsenosti s nimi, nevidím žiadne pozitíva.

Negatíva firmy

Jednoznačne NEODPORÚČAM túto personálnu agentúru. Neseriózne jednanie so zamestnancom, arogantnosť niektorých zamestnankýň, zavádzanie ohľadne prac. ponuky, problém vo výkone práce ktorú vám ponúkli riešia okamžitou výpoveďou, nezapočítajú vám ťažko odrobené hodiny, výplatná páska robená na 2x (pre chyby vo výpočtoch), výplata mzdy na 2x (za 1mesiac), nekonečné doručovanie písomností poštou (prac. zmluva, prac. náplň, ukončenie prac. pomeru a iné), nakoniec si pre to musíte prísť osobne ( podotýkam a to v rámci BA).... stravná karta zaslaná na neexistujúcu adresu a druhú takmer 2 mes. po skončení prac. pomeru zadržiavali od prevzatia 12dní na sídle spoločnosti a ani sa neobťažovali dať vedieť, ale keď si človek zavolá, aby to preverili, odpíšu už iba sms správu, že im neprišla. Poštovú schránku vyberajú zrejme iba raz za mesiac. Žiadne ospravedlnenie, priznanie si chyby, iba arogantnosť a dojem, ako ich neskutočne otravujete. Celkovo v agentúre ľavá ruka nevie, čo robí pravá, vyvolávajú vám z desiatich čísiel, odpisujú a vypisujú z niekoľkých emailov a ani sa menovite nepodpíšu, čiže neviete s kým máte dočinenia. Pani, ku ktorej ste pridelený tam viac nie je a keď je, v prípade problémov a ich riešenia, sa radšej zatajuje. Na začiatku sa snažia byť milí, ale obrat príde veľmi rýchlo a zvlášť, keď človek nie je spokojný, povie si svoje a nedá sa odbiť.

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Kľud, pokoj.. Keď robíš to čo máš a je všetko ok, tak ti nikto nedýcha na krk

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Nadštandardné zaškolenie. Ihneď ako som nastúpil sa mi venoval skúsenejší kolega a všetko mi trpezlivo vysvetlil. Milý a ochotný manažér oddelenia ktorý my vždy ochotne poradí a pomôže. Plat my navýšili automaticky po skúšobnej dobe bez toho aby som žiadal zvýšenie platu.

Negatíva firmy

Za vyše pol roka som žiadne nevidel

Odporúčanie pre management

Zostaňte aký ste

KARMEN - 28.09.2022

Nespokojnosť

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Prešov

Negatíva firmy

Pristup vedenia

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

Autobusová doprava.

Odporúčanie pre management

Odporúčam zlepšiť komunikáciu zo zamestnancami,nie každý je v pohode s tým že ho berú len ako číslo ktoré sa dá lahko nahradiť,všetci sme ludia.

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom

Pozitíva firmy

Žiadne

Negatíva firmy

Milión informácií na Vás plus tlak pri ktorom musíte plniť zmluvy inak poletíte

TERNO - 25.09.2022

Dedinský obchod

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Petržalka

Pozitíva firmy

Zamestnanecká zľava Pomerne dobrý plat ako predavač pokladník Dobré školenie na centrále spoločnosti, veľmi milí a ochotní školitelia Príjemný regionálny vedúci

Negatíva firmy

Pracovný čas - práca takmer bez voľna Prestávka v trvaní 30 minút neexistuje !!! Takmer nemožné dostať sa na wc Nepríjemná zástupkyňa vedúcej Na predajni chýbajú ochranné pomôcky pre dezinfekciu Nesystematické a nezmyselné vykladanie tovaru - tovar sa prekladá z ľava doprava o policu vyššie či nižšie pritom by sa to mohlo spraviť aj jednoduchšie , tým pádom sa miešajú DMT Malý sklad Žiadne miesto v zázemí pre zamestnancov , sedenie je len vonku

Odporúčanie pre management

Zaškoliť si poriadne vedenie predajne ako sa ústretovo správať ku kolegom !

Súčasný zamestnanec Pred 1 rokom Senec Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

8-hodinové zmeny, priateľský kolektív, skvelý nadriadení, moderný sklad, bezplatná doprava firemnými autobusmi, dobré platové podmienky, mzda vyplatená vždy včas. Pracujem tam ako picker v sklade, výkonnosť zamestnancov sa síce sleduje, ale berú sa do úvahy aj iné faktory. Takže ak sú napríklad objednávky s 2 krabicami, ktoré sú navyše ťažké, berú na to ohľad a nikto vám ani pol slova nepovie. Predpísané normy plníme bez problémov - dokonca väčšinou ideme podstatne nad normu.

Negatíva firmy

Práca je fyzicky trochu náročnejšia, celkom vysoko nastavené normy, ale všetko sa dá bez problémov zvládnuť. Jedine, čo nám chýba, že by mohli byť počas zmeny častejšie prestávky - okrem hlavnej na obed ešte nejaká 1-2 aspoň na 10min., ktoré by sa zaratavali aj do pracovného času.

Odporúčanie pre management

Zavedenie prestávok počas zmien (okrem hlavnej obedovej 1-2 aspoň na 10 min.),ktoré by sa rátali do pracovného času.

MIPP - 24.09.2022

Super firma

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Stará Turá

Pozitíva firmy

Príjemný personál aj kolektív

Negatíva firmy

Nemám nejako čo vytknúť

Bývalý zamestnanec Pred 1 rokom Bratislava Perspektíva

Pozitíva firmy

- výplata na čas - Fajn spomienky na kolektív v ktorom som si fakt dokázal spraviť priateľstvá na celý život :)

Negatíva firmy

Bol som vo firme od roku 2016. Žiaľ, to ako sa behom posledných dvoch rokoch veci zhoršili je až na zaplakanie. Obrovské množstvo doslova zbytočných papierovačiek, neustály stres kvôli častým auditom, kontrolám, na vedúcich pozíciách sú osoby absolútne nezodpovedajúce statusu manažéra. Nemôžem nespomenúť aj to ako sa firma dokázala zachovať voči niektorým dlhodobým zamestnancom (skracovanie úväzkov). Chýbajúce pracovné pozície sa snažia zaplniť tak že zamestnanci často pendlujú aj po 2-3 oddeleniach na prevádzke čo je extrémne pracovné vyťaženie (len pre info denne som mal počas štandardnej pracovnej doby nachodených takmer 35 km).No a v neposlednej rade nízke pracovné ohodnotenie na to všetko čo taký klasický pracovník prevádzky obchodu počas zmeny musel stihnúť.... Len dodám že si myslím že pomaličky prichádza na psa mráz a teda 9 strán voľných pracovných pozícií v podstate na všetkých filiálkach na Slovensku je status kde by sa Nemecké vedenie firmy malo zamýšľať nad tým že čo VLASTNE CHCÚ ROBIŤ ĎALEJ, pretože aj keď je to už moja bývalá práca stále mi celkom chýbajú kolegovia, ktorý toto stále denno- denne zažívajú