Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 9 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

GRANDOPTICAL - 05.09.2022

GrandOptical

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Rada pracujem s ľudmi a preto mi prišla táto práca vhod. Vždy sa niečomu novému priučím a aj kolegovia sú v pohode. Keď treba tak poradia a vysvetlia ak niečomu nechápem.

Negatíva firmy

-

Starý otec - 04.09.2022

Recenzia

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava II

Pozitíva firmy

Nakup potravin za trby

Negatíva firmy

Odvody platia na 2x, potom ked nahodou idete na pn, vas neupozorni ze treba 2 pnky. Takto prichadzaju zamestanci o peniaze.

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- rozmanitosť projektov - pekná kancelária

Negatíva firmy

- neschopný manažment - toxický workload - chýbajúce procesy, nato že to je korporat, žiadne nemajú

Odporúčanie pre management

Starajte sa visc o to aby ste mali dostatok ľudí pre projekty.

VÚB - 03.09.2022

Plusy aj minusy

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

Veľká banka, značka, benefity, kolektiv

Negatíva firmy

Nepreplácajú nadčasy ale nevadí im, ak pracuješ viac ako 8 hodín... a rýchlo si na to zvyknú. Ak tam pracujete už niekoľko rokov a zrazu zistíte, že sa už neposuvate ďalej (niet kam), treba odísť.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Bratislava

Pozitíva firmy

- Benefity - ludia

Negatíva firmy

Manazment v outsourcingu jedna a vystupuje neprofesionalne a zavadza.

AOKI - 02.09.2022

Hodnotenie

Súčasný zamestnanec Pred 2 roky Ilava

Pozitíva firmy

Kazde 2 hodiny fajciarska prestavka

Negatíva firmy

V tejto firme sa mozete snazit ako chcete a nebudete oceneny,veduci firmi neustale ponizuje ludi,vyjadruje sa vulgarne,premie dava podla toho ako mu kto pasuje,4 zmenka ktora je neustale v inzeratoch ani neexisuje.Kolektiv 0 bodov ,karierny rast 0 bodov

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

Ľahká práca, dobrý plat.

Negatíva firmy

Vedúci, manažéri sa k vám správajú ako k handram. Sledujú Vás ako bachar vo väzení a potrebujú Vás za každú drobnosť kritizovať. Väčšina Vám nič nevysvetlí alebo vysvetlí tak aby sa nepovedalo, že to nebolo vysvetlené bez nejakého záujmu. Čo sa týka roboty ,samozrejme to vám vysvetlia ale ostatné veci 0 bodov. Potom na nábore je pár veci skreslených. Nie je vždy všetko také ružové ako sa hovorí. Ale ako tak si privyrobiť a nemáte nič iné tak sa to dá. A keby tam neboli ľudia čo Vám to vedia tak znechutiť by to možno aj bola super robota.

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Skalica

Pozitíva firmy

Stabilny plat Vyuzivanie cudzich jazykov

Negatíva firmy

- nizka pracovna moralka najma v administrativnej casti - vela stretnuti, bez agendy, ciela a vysledku, aj po niekolkych tyzdnov - prehliadanie chyb ak by znamenali externu kritiku aj pre manazment - hierarchicke riadnie, nie "flat nemecke" - slaba komunikacia medzi kolegami, timom, oddeleniami - mikromanazment ak sa uz nieco ma urobit - manazment, ktory standardne nerobi rozhodnutia, aby nemohol byt stihany, ak sa nieco pokazi - systemicke ocenovanie agresivnych ludi v prospech vysledku - neustale priorizovanie reguly pred ludmi - vyrobny sektor doslova zvysuje produktivitu, aby prezil aj ten neproduktivny administrativny kolos - prednost pri rodine net vykone - manazeri zamestnavaju rodinnych prislusnikov - nevecna kritika, urazky pri spätnej väzbe - nizka diverzita -

Odporúčanie pre management

Zlepsit svoje manazerske zrucnosti, zacinajuc u riaditela zavodu. Zmapovat aktualnu uroven podnikovej kultury a prisposobit ju vsetkym vekovym a inym skupinam zamestnancov.

Templar Metal - 30.08.2022

????

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky

Pozitíva firmy

ZIADNE

Negatíva firmy

Mohla by to byt iná firma ..zle vedenie nemá šajnu o strojárine... a robotník je len kus.... ľudia sa tam menia ako na bežiacom páse...kto si neváži normálnych ľudí ... tak ta firma aj tak vypada

ZKW - 30.08.2022

Bola to kedysi

Bývalý zamestnanec Pred 2 roky Krušovce

Pozitíva firmy

Kedysi to bola ,,práca snov,,. Dobre zaplatená a človek bol aj patrične ohodnotený. Prihliadalo sa aj na pohodu zamestnancov, mimopracovné benefity. Jednoducho rodinná atmosféra a radosť pracovať.