Recenzie, skúsenosti a hodnotenia zamestnávateľov

Hodnotenie zamestnávateľov nikdy nebolo jednoduchšie. Zapojte sa do veľkého hodnotenia firiem a pozrite sa, ako je ohodnotená firma, v ktorej pracujete. Vďaka vašim hodnoteniam zamestnávateľov môžeme odlíšiť tých lepších od tých horších a poskytnúť tak potencionálnym uchádzačom o prácu cenné informácie o ich novom zamestnávateľovi. Pozrite sa na všetkých 9712 recenzií a hodnotení zamestnávateľov a pridajte aj váš názor.

Najnovšie hodnotenia

Súčasný zamestnanec Pred 10 dňami
Zobraziť najnovšie hodnotenia Ohodnotiť zamestnávateľa
Zoradiť podľa:

Hodnotenie

Podľa odporúčania

Perspektíva firmy

Zobraziť hodnotenia od

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Super kolektív, nenáročná práca ktorú v našom kolektíve s prehľadom zvládajú aj kolegovia v dôchodkovom veku. Vedúcim sa nedá nič vytknúť od komunikácie až po riešenie problém všetko super. Po zaškolení možnosť pracovať z domu čo je ďalšou obrovskou výhodou.

Negatíva firmy

Nič.

Pozitíva firmy

iba home office nič viac

Negatíva firmy

denno denne terorizujú lepších zamestnancov vyhodia a horších si nechajú ľudia nemôžu odísť ani na toaletu neexistuje ani prestávka na obed všetko musíš nadrobiť nútia robiť nadčasy ktoré nevyplatia prijatá si na 6 hodín ale robíš denne osem hodín každý deň ale vyplatených máš iba 6 mesačne prijímajú veľa ľudí ktorých tak aj po čase vyhodia ale ľudia odídu od seba prosím nechodte tam ak si náhodou povieš svoj názor ťa vyhodia ak keď robíš dobre

Odporúčanie pre management

Ak budú takto robiť ďalej aj tak si zamestnancov nenájdu v bubúcnosti by ste mali viac vypočuť svojich zamesntancov a odpovedať im ak niektorí napíše sťažnosť na teamlederku ktorá ťa vyhodí bez vysvetlenia len ti povie že nebola si najhoršia ale musíš aj tak ísť lebo na Slovensku je to tak

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Pre mňa je Crystal Call perfektná spoločnosť, ktorá ponúka človeku hlavne naučiť sa nové veci, vedenie ústretové milé keď je problém vždy sa nájde rýchle riešenie ktoré je efektívne ako pre zamestnanca tak aj firmu. Nadriadený si všímajú a skúmaju schopnosti zamestnancov ktoré vedia adekvátne ako potrestať tak aj pochváliť za mňa je to skvelá férová spoločnosť u ktorej je výplata mzdy načas prvoradým pravidlom a nikdy nebudem ľutovať voľbu začať tu pracovať.

Negatíva firmy

Tu by som musela rozmýšľať veľmi dlho a aj tak by som nič nenašla. :)

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava III Perspektíva

Pozitíva firmy

- Pravidelne treningy a skolenia zamestnancov - skoro na kazdej pozicii dobry kolektiv - celosvetovo znama firma roznych oblastiach priemyslu

Negatíva firmy

- velky korporat v ktorom je slaba komunikacia s priamymi nadradenymi, casto z inej krajiny - ziadna spatna vazba - demotivovane timy - zamestnanecke benefity, ktore si musite doslova doprosovat. V inych firmach ich dostanete hned po skusobnej dobe - slabe karierne prilezitosti - asi najvacsie minus su platy

mobil online - 09.12.2021

Veľmi zlé

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Perspektíva

Pozitíva firmy

Kedysi býval dobrý kolektív.

Negatíva firmy

Akonáhle prídu opatrenia vyhodia človeka ktorý tam je kľudne aj 8 rokov. Žiadny nárok na odstupné, peniaze, proste čau a potom sú všade reklamy.

Odporúčanie pre management

Najprv treba veriť, že je Covid medzi nami že ?

GeWiS - 08.12.2021

Istota, ferovost,

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Prievidza Perspektíva Odporúča

Pozitíva firmy

Stabilita

GATE - 07.12.2021

Spokojnost

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky

Pozitíva firmy

Pracovná doba,čistota,úprava predajní.

GRANDOPTICAL - 07.12.2021

Grandoptical

Súčasný zamestnanec Pred 3 roky Bratislava I

Pozitíva firmy

Dobrá práca, viacmenej kľudná a v čistom prostredí.

Negatíva firmy

..

GlobalLogic - 06.12.2021

Nic moc

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Košice

Pozitíva firmy

Pačilo sa mi to že nas bolo viacej Slovakov na pracovisku a tak sme sa lahsie dorozumeli no v prvom projekt na ktorom sme boli nebolo to tak.

Negatíva firmy

Kooridantorka prvu co sme mali s nou sa to dalo.. ta druha bolo o nieco horsi a snahu nieco riesit takmer nijaky. nic neriesila a ked sme volali šefovej pre istotu ani nezdvihala. Mali sme myš na ubytovani a vela inych zlych veci. Plat je to najhorsi co vas bude cakat ak chcete ist. Viac prerobite ako zarobite.

Bývalý zamestnanec Pred 3 roky Dubnica nad Váhom Perspektíva

Pozitíva firmy

Dobrá strava.

Negatíva firmy

žiadna motivácia chodiť do roboty, plat stale na tej istej úrovni